Wwft cursus

De expert als Compliance officer Auditor Consultant

0 + jaar
Cool Number

Ervaring

De Compliance

experts

0 +
Cool Number

Terugkerende klanten

Global Risk Management Center

We geven ook cursussen!

De wet- en regelgeving voor Wwft, Wtt en AVG verandert heel snel. Wilt u altijd bij blijven met de meest actuele stand van zaken?

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

Waar wij gespecialiseerd in zijn

Een Wwft-cursus volgen

Wanneer u als dienstverlener in de financiële sector werkzaam bent, bent u verplicht om aan de regelgevingen te voldoen zoals deze in de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme zijn vastgelegd. Voldoet u niet aan de vereisten, dan riskeert u een hoge boete of zelfs een gevangenisstraf. Wanneer u en uw medewerkers in staat zijn om klanten die een hoog risico met zich meebrengen als zodanig te herkennen, kunt u de genoemde risico’s vermijden. Ook kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het bestrijden van terrorismefinanciering en witwassen, wanneer u weet hoe u verdachte transacties herkent en kunt melden. Na het volgen van een Wwft-cursus weet u onder andere aan welke vereisten u dient te voldoen, hoe u het risiconiveau van uw cliënten kunt vaststellen, hoe u een volwaardig onderzoek naar uw cliënten uitvoert en hoe u de herkomst en de bestemming van middelen kunt vaststellen.

Een cursus over de Wwft aanbieden in uw organisatie

Wetgevingen die de integriteit betreffen, zijn doorgaans vrij complex van aard. Ook zijn de wetten niet altijd even eenduidig en wetten en regels zijn daarnaast ook nog eens aan verandering onderhevig. De cursussen van Global Risk Management Center zijn erop gericht om de essentie van de wetgeving op een heldere, begrijpelijke manier uit te leggen. Na het volgen van een cursus over de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme zijn u en uw werknemers helemaal op de hoogte van de huidige vereisten die deze wet aan u als instelling stelt. U kunt contact opnemen met Global Risk Management Center als u een cursus over de Wwft wilt aanbieden binnen uw organisatie.

Een Wwft-cursus op maat voor uw medewerkers

Als u meer wilt weten over de cursussen die wij aanbieden of als u reeds heeft besloten dat u uw kennis over de Wwft en die van uw werknemers naar een hoger niveau wilt tillen, dan kunt u kiezen voor een Wwft-cursus op maat. Wij zullen de cursus op een dusdanige manier ontwikkelen dat de specifieke kenmerken van uw instelling in het lesmateriaal worden meegenomen, zodat u direct het geleerde in praktijk kunt brengen. Vul simpelweg het contactformulier op onze website in en wij zullen spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak in te plannen.

Global Risk Management Center

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Compliance Officer

Wilt u volledig ontzorgd worden voor compliance op het gebied van Wwft, Wtt en/of AVG en vaststellen dat u ook aan deze processen voldoet?

Consultant

Wilt u volledig ontzorgd worden voor compliance op het gebied van Wwft, Wtt en/of AVG?

Auditor

Wilt u onafhankelijk vaststellen dat uw organisatie voldoet aan de Wwft, Wtt en/of AVG?

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

CONTACT

Contact Informatie

Alberteinsteinweg 4 Kantoor 33 8218 NH Lelystad

Telefoon: 06-4113 4086

E-mail: info@grmc.nl

Meld u aan voor nieuwe artikelen over de compliance wetgeving

Wij van GRMC schrijven elke twee weken een nieuw artikel over de compliance wetgeving. Bent u hier benieuwd naar, blijf dan op de hoogte en meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief!