Over Global Risk Management Center

GRMC is opgericht in 2014 om de auditfunctie bij trustkantoren uit te voeren. De werkzaamheden zijn daarna door het succes van GRMC uitgebreid naar de overige instellingen die moeten voldoen aan de Wwft en Sanctiewet. Zeker door de verscherpte wetgeving van de Wwft 2018 en het toenemende toezicht op deze instellingen.

Team Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

Henry Pot

Oprichter en eigenaar

Henry is de oprichter van GRMC met de visie om compliance toegankelijker te maken voor bedrijven. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als auditor in compliance omgevingen. Eerst bij het (huidige) Deloitte en daarna ruim 13 jaar als internal auditor voor alle divisies bij Citco wereldwijd. Hij is auditor pur sang voor de compliance wetgeving.

GRMC bestaat nu ruim 5 jaar en heeft ruim 40 cliënten mogen bedienen als auditor voor de Wtt en is daarmee de marktleider in deze bedrijfstak.

Zijn moto is: voor alles is een oplossing. Dit heeft voor veel bedrijven al voor extra omzet gezorgd.

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

Petra Spreeuw

Manager

 
Petra is sinds 2017 werkzaam bij GRMC en heeft daarvoor ruim 17 jaar ervaring als (assistent) bedrijfsleider bij een beursgenoteerd bedrijf. Organisatie zit in haar bloed. In de tussentijds is zij de expert voor de AVG. Zij heeft zelfs het AP gewezen op een omissie op hun website.
 
 
Haar moto is: success is a journey, not a destination.

Wij van team GRMC helpen u graag!

Wilt u geholpen worden door team grmc om van al uw vervelende werk af te komen, maak dan gerust een afspraak.

Meld u aan voor nieuwe artikelen over de compliance wetgeving

Wij van GRMC schrijven elke twee weken een nieuw artikel over de compliance wetgeving. Bent u hier benieuwd naar, blijf dan op de hoogte en meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief!