SIRA advies

De expert als Compliance officer Auditor Consultant

0 + jaar
Cool Number

Ervaring

De Compliance

experts

0 +
Cool Number

Terugkerende klanten

Global Risk Management Center

We geven ook cursussen!

De wet- en regelgeving voor Wwft, Wtt en AVG verandert heel snel. Wilt u altijd bij blijven met de meest actuele stand van zaken?

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

Waar wij gespecialiseerd in zijn

SIRA advies

Het komt helaas maar al te vaak voor dat een instelling te weinig of de verkeerde maatregelen heeft getroffen om criminele activiteiten tegen te gaan. Een dergelijk integriteitsincident heeft niet alleen financiële gevolgen door het moeten betalen van torenhoge boetes, maar ook de reputatie van de instelling die slachtoffer is geworden van de illegale activiteit kan ernstig worden geschaad. In het uiterste geval kunnen personen binnen de betreffende organisatie zelfs strafrechtelijk worden vervolgd. Om reputatieschade, boetes en vervolging te voorkomen, is het noodzakelijk dat uw organisatie inziet waar hoge risico’s liggen en dat uw bedrijfsvoering integer is. De vele regels en wetten waar u zich aan dient te houden, zijn niet altijd even duidelijk en dit kan ertoe leiden dat u onbedoeld niet aan alle vereisten voldoet. Een goede systematische integriteitsrisicoanalyse staat centraal bij een integere werkwijze. Door SIRA-advies in te winnen, wordt u ondersteund bij het uitvoeren van een gedegen risicoanalyse.

Global Risk Management Center als uw SIRA-adviesbureau

Het is een hele opgave om op de hoogte te zijn, maar vooral ook om op de hoogte te blijven, van alle wetten en regels die u dient na te leven. En zelfs al zou u uitermate goed geïnformeerd zijn, dan vormt het alsnog een hele uitdaging om deze kennis om te zetten in een integere bedrijfsvoering. Global Risk Management Center staat voor u klaar als uw SIRA-adviesbureau. U kunt bij ons terecht voor informatie over de regelgeving, maar we denken ook graag met u mee over hoe u de processen binnen uw organisatie kunt aanpassen waar nodig om de risico’s tot een minimum te beperken.

Een SIRA-adviseur in de arm nemen

Een SIRA-adviseur in de arm nemen kan veel problemen voorkomen. Als u meer informatie wilt over de diensten die wij leveren, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook als u zich afvraagt wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van systematische integriteitsrisicoanalyse, staan wij voor u klaar. U kunt middels het contactformulier op de website uw vragen aan ons voorleggen en wij zullen op zeer korte termijn contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om direct een afspraak met ons in te plannen.

Global Risk Management Center

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Compliance Officer

Wilt u volledig ontzorgd worden voor compliance op het gebied van Wwft, Wtt en/of AVG en vaststellen dat u ook aan deze processen voldoet?

Consultant

Wilt u volledig ontzorgd worden voor compliance op het gebied van Wwft, Wtt en/of AVG?

Auditor

Wilt u onafhankelijk vaststellen dat uw organisatie voldoet aan de Wwft, Wtt en/of AVG?

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

CONTACT

Contact Informatie

Alberteinsteinweg 4 Kantoor 33 8218 NH Lelystad

Telefoon: 06-4113 4086

E-mail: info@grmc.nl

Meld u aan voor nieuwe artikelen over de compliance wetgeving

Wij van GRMC schrijven elke twee weken een nieuw artikel over de compliance wetgeving. Bent u hier benieuwd naar, blijf dan op de hoogte en meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief!