Een AVG-cursus om uw kennis te vergroten

De expert als Compliance officer Auditor Consultant

0 + jaar
Cool Number

Ervaring

De Compliance

experts

0 +
Cool Number

Terugkerende klanten

Global Risk Management Center

We geven ook cursussen!

De wet- en regelgeving voor Wwft, Wtt en AVG verandert heel snel. Wilt u altijd bij blijven met de meest actuele stand van zaken?

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

Waar wij gespecialiseerd in zijn

Kop 1

Om misbruik effectief tegen te kunnen gaan, is het een vereiste om persoonsgegevens op een veilige manier te gebruiken. Zeker in deze tijd waarin het wereldwijde web een zeer grote rol speelt, is het zaak dat gevoelige gegevens goed worden beschermd. De databeschermingsrichtlijn zoals deze in 1995 is opgesteld, volstaat in dit tijdperk niet langer. Daarom is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in 2016 geïnitieerd en is het sinds half 2018 verplicht voor alle bedrijven in Nederland, van eenmanszaak tot grote vennootschap, om aan de regels binnen de AVG te voldoen. Om aan de richtlijnen te kunnen voldoen, is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de regels. Een AVG-cursus kan uw kennis op dit gebied enorm vergroten. Voor een AVG-cursus kunt u terecht bij Global Risk Management Center.

Een cursus AVG op maat

Global Risk Management Center biedt naast diensten als consultancy en advies een cursus AVG op maat aan. Omdat de AVG niet eenduidig en vrij complex is, is het zeker aan te raden om zich te laten informeren over deze wet. Wanneer u niet aan de regels voldoet, riskeert u namelijk een boete van minstens 4% van uw jaaromzet. Het maakt hierbij niet uit of u opzettelijk een regel hebt overtreden of dat u een regel per abuis verkeerd heeft geïnterpreteerd. Door een cursus AVG te laten verzorgen, voorkomt u dergelijke consequenties. Het grote voordeel van een op maat gemaakte cursus van Global Risk Management Center is dat er bij het opstellen van de cursus rekening wordt gehouden met de specifieke eigenschappen van uw organisatie. U kunt de geleerde materie direct omzetten in actie.

Een AVG-cursus aan uw werknemers aanbieden via Global Risk Management Center

Om zo goed als mogelijk aan de gecompliceerde integriteitswetten te kunnen voldoen, is het belangrijk dat niet alleen u, maar ook uw werknemers goed op de hoogte zijn van de huidige regelgeving. Daarom is het raadzaam om een AVG-cursus aan uw werknemers aan te bieden via Global Risk Management Center. Via de website kunt u een afspraak maken om uw cursuswensen te bespreken. Ook voor andere wetten, waaronder de Wwft en de Wtt, kunt u een cursus op maat laten maken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden waarop wij u kunnen bijstaan om uw manier van werken in goede banen te leiden? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Global Risk Management Center

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Compliance Officer

Wilt u volledig ontzorgd worden voor compliance op het gebied van Wwft, Wtt en/of AVG en vaststellen dat u ook aan deze processen voldoet?

Consultant

Wilt u volledig ontzorgd worden voor compliance op het gebied van Wwft, Wtt en/of AVG?

Auditor

Wilt u onafhankelijk vaststellen dat uw organisatie voldoet aan de Wwft, Wtt en/of AVG?

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

CONTACT

Contact Informatie

Alberteinsteinweg 4 Kantoor 33 8218 NH Lelystad

Telefoon: 06-4113 4086

E-mail: info@grmc.nl

Meld u aan voor nieuwe artikelen over de compliance wetgeving

Wij van GRMC schrijven elke twee weken een nieuw artikel over de compliance wetgeving. Bent u hier benieuwd naar, blijf dan op de hoogte en meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief!