AVG consultant

De expert als Compliance officer Auditor Consultant

0 + jaar
Cool Number

Ervaring

De Compliance

experts

0 +
Cool Number

Terugkerende klanten

Global Risk Management Center

We geven ook cursussen!

De wet- en regelgeving voor Wwft, Wtt en AVG verandert heel snel. Wilt u altijd bij blijven met de meest actuele stand van zaken?

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

Waar wij gespecialiseerd in zijn

Een AVG-consultant inschakelen

Waarschijnlijk heeft u het al druk genoeg met uw reguliere werkzaamheden binnen uw organisatie. Als u zich daarnaast ook nog bezig moet houden met het in de gaten houden van de regelgeving binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming, dan verliest u veel kostbare tijd waarin u zoveel andere zaken had kunnen regelen. Nu heeft het naleven van de wetten absoluut prioriteit, aangezien het niet volgen van de regels misbruik van persoonsgegevens tot gevolg kan hebben en zelfs kan leiden tot het opgelegd krijgen van een fikse boete. U kunt een AVG-consultant inschakelen om erop toe te zien dat de huidige regels in acht worden genomen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

De AVG-consultancy van Global Risk Management Center

De AVG-consultancy van Global Risk Management Center is een dienst die mogelijk veel voor uw bedrijf kan betekenen. Onze deskundige consultants zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de gestelde vereisten en helpen u zo nodig om een beleid op te stellen waarbij de wetten worden nageleefd, mocht dit nog niet het geval zijn. De open norm die de wetgeving heeft, wordt door onze experts ingevuld, zodat uw organisatie op een veilige manier met persoonsgegevens om zal kunnen gaan. Als extra aanvulling op deze consultancydienst kunt u kiezen voor een AVG-cursus, zodat u en uw werknemers meer inzicht krijgen in de regels van de verordening.

Laat u ontzorgen met onze AVG-consultancydienst

Als u zich wilt laten ontzorgen met onze AVG-consultancydienst, dan kunt u contact opnemen met onze professionele medewerkers. Samen zullen we onderzoeken welke stappen er binnen uw bedrijf gezet moeten worden om de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming na te leven. Als u weet dat u op de correcte wijze met persoonsgegevens omgaat, dan hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het ontvangen van eventuele boetes. Als wij ons bezighouden met de wetgeving en de procedures binnen uw organisatie, dan kunt u uw tijd besteden aan de dingen die u leuk vindt om te doen. Mocht u eerst meer informatie willen over de verschillende diensten die wij leveren of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in.

Global Risk Management Center

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Compliance Officer

Wilt u volledig ontzorgd worden voor compliance op het gebied van Wwft, Wtt en/of AVG en vaststellen dat u ook aan deze processen voldoet?

Consultant

Wilt u volledig ontzorgd worden voor compliance op het gebied van Wwft, Wtt en/of AVG?

Auditor

Wilt u onafhankelijk vaststellen dat uw organisatie voldoet aan de Wwft, Wtt en/of AVG?

Global Risk Management Center

Global Risk Management Center

CONTACT

Contact Informatie

Alberteinsteinweg 4 Kantoor 33 8218 NH Lelystad

Telefoon: 06-4113 4086

E-mail: info@grmc.nl

Meld u aan voor nieuwe artikelen over de compliance wetgeving

Wij van GRMC schrijven elke twee weken een nieuw artikel over de compliance wetgeving. Bent u hier benieuwd naar, blijf dan op de hoogte en meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief!